bring me up, bring me down.

Jag vet precis vilken juice du vill ha till frukost varje morgon, jag vet precis vilken sorts bröd du vill äta varje helg och jag vet precis vilket sköljmedel du helst har till din tvätt. Jag vet precis vilken skiva du vill lyssna på när du är ledsen, och jag vet vilken spellista du vill lyssna på när vi ska gå ut. Jag kan i sömnen gå och välja ut ditt favoritvin och utan vidare bekymmer komponerade en lösgodispåse som får dig att hoppa jämnfota när du är sjuk.
//
Du vet exakt hur jag vill ha mina ägg, att jag helst av allt börjar läsa sporten i morgontidningen (därför låter du också alltid den delen vara), du vet precis vilket the jag vill dricka när jag är förkyld och du väljer alltid rätt middag när du ska laga en som överraskning åt mig. När vi ska titta på film vill vi alltid se samma och vi skrattar lika högt åt våra interna skämt. Du vet hur du ska få mig på bra humör och jag vet precis vilka knappar jag ska trycka på för att få dig att skratta.
//
Endå vet vi båda två, att vi inte kommer att åldras tillsammans. Vi är inte menade för varandra och vi kommer inte att hålla varandras händer när döden knackar på dörren för att skilja oss åt. Det vi har, har vi här och nu, och kanske inte i morron. Men inte nästa år.
//
Både du och jag vet om det, men det är inget vi talar högt om, både du och jag vet att vi bara har varandra tills något lite bättre, lite intressantare dyker upp, då kommer ingen av oss tveka, utan då kommer vi att lämna den andra vind för våg, utan tårar i ögonen kommer vi vända den andre ryggen och sen. Sen kan vi springa på varandra på stan efter några år och säga "tänk så konstigt allt kan gå".

HOLA

HOOOOOLA!!!!

Forlat, forlat, forlat! Jag hnner verkligen inte uppdatera har langre....

Den senaste veckan har varit den konstigaste i mitt liv, och jag har aldrig varit mer forvirrad. Men pa nagot konstigt satt sa trivs jag ju...

Jag ska strax ga till jobbet efter en alltfor kort helg, jag ar radd att folk pa jobbet hatar mig och jag har inte langre malin med som stod eftersom hon sa upp sig forra veckan.

Jaja, maste ga... Puss, saknar er mycket nu!
/Em

XX

November rain

Ännu är en helg förbi. Är det konstigt att människor bli deprimerade när helgen springer iväg fortare än ett 100 meters lopp? Och konstigt att folk blir deprimerade när solen visar sig en ynka timma på en månad. Man har ju kroniska självmordstankar efter den här hösten/vintern.

För övrigt så var det en hejdundrandes fest i fredags på jobbet. Drack lite, lekte lite ölspel, drack lite till, sjöng lite, åkte till tåg, blev nästa tagna av polisen, åkte lite buss, dansade lite, åt lite mandariner, drack ännu mer, dansade, sjöng, dansade, sjöng, headbangade, dansade, drack sjukt mycket mer.
Vi drog några ställen på stan och avslutade på DeVilles.
Där jag gjorde min riktiga entré till rock 'n' roll-livet.
Strax innan hemgång kände jag mig lite törstig, går fram till baren och beställer en sexa tequila som jag drar i mig innan vi går och käkar falafel. Fel på vatten?

Hela lördagen och söndagen har spenderats i sängen djupt försjunken i tredje Twilightboken. Nu är den slut och jag har börjat läsa om Svensk maffia. Och ätit äckliga mängder med choklad.
Nu ska jag dock ta mig till gymmet för ett riktigt hårt pass, svettas ut de sista av alkoholen som finns i min kropp sedan hem och göra spagetti och köttfärssås.

Ses på stan.
/S.

Any way you want it.



IDag har jag haft världens jobbigaste dag på jobbet. Nu är jag död.
Borde gå och träna idag verkligen men jag orkar verkligen inte. Mitt träningsschema höll inte ens en vecka.- vad är det för fel på mig?
Hursom. Imorgon är det personalfest, kommer bli roligt och vem fan vet vad som händer där.
Det kan gå precis hursomhelst.
Mitt hår behöver sig en ordentlig tvätt och jag behöver öl. Så jag ska masa mig ur sängen och springa och fixa det sistnämnda först innan jag kastar in mitt vita arsle i duschen.
Och så det återstående problemet, vad ska man ha på sig imorrn?

Medan jag går till affärn (just det, dom säljer öl o cider på Ica här. Bra som fan.)
Så kan ni lyssna på den här gammla godingen.
Jon Secada – Just Another Day

Forsatt god kväll.


dagens dagens.

P - Jag har jobb, pengar, egen lägenhet, snygga kläder, är trevlig social och ser bra ut. Ingen kan motstå mig!
A - Du är singel, så motstår ju alla dig.

Jag klarade det.

Jävla prov. Nu är det klart. Fy fan va skönt. Nu har jag bara en inlämning och ett muntligt prov kvar. Sen så. SEN SÅ. Tar vi nya tag, betar av det här helvetet ett efter ett. Bara för att jag vägrade gå i skolan. Bara för att jag var en slacker. Ränderna går kanske aldrig ur, men jag jobbar på det.
//
16:45 ska jag träffa Persson i korsningen. Staden väntar, vi ska köpa förvaring på Åhlens och sen köpa goda théer på Kahls. Kungsblandningen går inte av för hackor, men måste hitta fler sorter.
//

Sommar sommar sommar...

I sommar ska jag leva värre rövare än vad jag någonsin gjort tidigare. Sexton år på nytt - here I come. Festivalsommar for sure. Jag längtar redan, tänk er när man sitter i bilen påväg någonstans. Påväg till någon festivalyra någonstans i Sverige. Eller Danmark. Vem vet, vi kanske slår på stort nästa år. Man sätter sig i bilen, hånler lite till den som kör, sen fiskar man upp en öl ur ingenstans och knäpper den sådär härligt. Ölen är iskall och det kommer rök ur öppningen. Jag är såld. Jag vägrar köpa burköl i normala fall, det känns som lite för mycket parkbänksalkolism för att det ska vara ok. Men på festival är det burkar som gäller, man blir dödad om man tar med sig glas in på området.
//
Hotellet är bokat, jag och min partner in crime är kräsna, kräsna som få. Vi vägrar camping, även fast vi sätter upp ett tält där endå, för man vill ju inte missa campinglivet. Hänga på campingen är ju halva nöjet, men sova. Det gör jag så fan heller inte på en camping. Då dör jag hellre. Dessutom får man fräsch frulle på Scandic. Den brukar serveras ungefär samtidigt som vi anländer till hotellet, sen kan man gå och sova.
//
Som jag längtar till sommaren. Jag ser inte ett moln på himlen, inte så långt ögat når. Det är ENBART sol. Inga moln. Man skulle kunna tro att jag aldrig upplevt en svensk sommar någongång. Man skulle kunna tro att jag drar paralleller med paradiset nu. Och det är det jag gör, sommar, sol och festival. Det är ett paradis.

touch these days and I'll kill you

Köksgolvet, klockan har för länge sedan passerat smärtgränsen för vad jag brukar vara uppe när jag vet med mig att jag ska jobba dagen efter. Det är ett rutigt köksgolv jag sitter på, lutar ryggen mot väggen och rör otåligt på fötterna samtidigt som jag låter det varma tevattnet bränna på tungspetsen. Så här har jag suttit - mitt emot dig sedan kvällen var ung. Du ringde efter jobbet och bad mig komma över, och jag hade inget annat planerat. Hur många koppar te vi har lyckats hälla i oss har jag tappat räkningen på för längesedan, och den runda rödan brickan som så snyggt bryter av det schackmönstrade golvet, har länge stått tom bra länge, ostmackorna är slut och ingen av oss har rest på oss för att göra nya.
//
- Jag hatar verkligen att du är du.
Säger du och får mig för en stund att lyfta blicken från muggen jag håller i mina händer. Du undviker att möta min blick och tar satts för ännu en mening.
- Tänk om du bara kunde vara någon annan.
Jag säger som vanligt ingeting tillbaka utan sitter som ett fån, tittar ned på telefonen och tar emot din skit. Som vanligt. Som alltid.
Tystnaden blir påtaglig så fort du satt punkt på din mening och spänningen i luften går att ta på, det vibrerar. Ibland får jag lust att skrika, rätt ut. Skrika dig rätt i ansiktet, skrika ut hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig. Och hur mycket jag hatar dig för att du inte låter mig göra det.
//
En ljudlig suck från din sida av golvet, mitt emot mig lyfter du blicken. Vi har känt varandra i flera år, och du har av någon anledningen alltid kommit tillbaka till mig. För du vet, du vet att jag alltid tar emot dig. Med öppna armar, du vet. Så fort du blivit sårad eller dumpad så hör du av dig, det spelar ingen roll om det är en tisdag klockan tre på natten, jag sitter uppe hela natten och lyssnar, förstår och torkar tårar. Jag fixar dig alltid, får dig på fötter igen, får dig så stark på dina vingliga ben att du återigen testar dina vingar. Sen börjar vi om. Alltid samma visa. Alltid.
//
- Ska vi gå och lägga oss?
Orden blixtrar till framför mina ögon. Ska vi. Gå och lägga oss? Jag biter mig i tungan, tar satts mot vägen och reser mig upp på fötter, går fram till diskbänken och ställer ifrån mig min mugg. Tar tag i dina utsträcka händer och drar dig upp på fötter, ditt ansikte några få centimeter från mig, jag känner din varma andedräkt emot min hals. Sen skakar jag på huvudet.
//
Bakom mig slår porten igen, jag drar in den kyliga luften. Hör på håll hur trafiken rusar, fast jag är mitt i stan. Mitt i stan. Du har aldrig haft tid för mig, du har alltid bara haft tid för dig själv. Det är en vänskap på dina villkor, mina villkor har nog aldrig existerat.
Dina ord ekar inuti mitt tomma. Tänk om du kunde vara någon annan.

Hon som bor här inne.

Jag har en liten liten person som bor inuti min kropp, ibland känns hon inte av alls, ibland kan det gå flera dagar innan hon gör sig påmind. Det är som om att hon ibland bara vill komma ut utanför min kropp och lufta sig lite. Hon bor där inne, och sålänge jag är nykter och hyfsat tillfreds så är hon detsamma. Men när jag förtär alkohol så får den lilla inom mig samma promillemängd som jag i blodet, och på en liten kropp blir det ju mer påtagligt. Hon blir konstig, ofta inte otrevlig men samtidigt väldigt speciell, svår att hantera och ja ni vet. Hon blir som en liten djävul som jag inte har kraft nog att hantera.
//
Ibland gör hon sig även påmind utan att farbror alkohol har vart med i bilden, hon stökar ned mitt hem och lever rövare, slänger kläder på golvet och diskar inte efter sig när hon har lagat mat. Hon kan ligga i sängen i flera timmar och inte göra många knop alls, sen går hon till soffan och gör det samma. Hon lyssnar på för tok för hög musik och skiter fullkomligt i om det stör mina fransktalande grannar. Den här lilla lilla människan gör mig så vansinnigt arg ibland, men samtidigt är det att privilegium att veta att man aldrig är själv. Jag har min egen Molgan.
//
Nu har jag tillbringat några timmar med att städa undan den röran hon ställt till med de senaste dagarna och snart skulle jag kunnde säga att det börjar se ut som ett hem här igen. Jag skulle dock behöva ett besök på Ikea för att köpa lådor, förvaringsboxar alltså. För den här lilla människan utan namn gillar nämligen även att shoppa, så nu behövs det mer förvaring åt sakerna.
//
Visst är det skönt att ha någon att skylla på ibland?

sommaren var för kort i år igen.

Egentligen, så förstår jag ingenting. Det blev vår, mina kära och så efterlängtade vänner återvände alla en efter en till det lilla landet i norr. Jag och Emelie hade huserat fritt hela hösten och vintern, vilket hade resulterat i för mycket alkohol och lite arbete. Vi, utan att dölja sanningen skall tilläggas, hade spytt galla över att vintern aldrig tog slut och allt roligt som skulle hända när det väl blev sommarn. Sommaren kom, en dag i juni kom värmen över oss med storm. Jag och Sandra åkte till Borlänge för att spana in Mötley Cruë och bete oss som svin lagligt för några dagar. Då slog värmen till på riktigt och om jag inte minns helt fel så lämnade solen märken på våra kroppar efter klockan 5 på eftermiddagen. När hände det senast i Sverige?
//
Tidningarna lovade att det skulle bli den varmaste och finaste sommaren i manna minne, och eftersom jag inte minns så mycket mer än den underbara sommaren 2006 så blev ju jag överlycklig. Förgäves självfallet. Det skulle visa sig att den där veckan vi spenderade på en överhettad festival var också den enda veckan värd att kallas sommar år 2009.
//
Hela vinterhalvåret hade vi gått och drömt om att sommaren skulle bli så underbar och allt roligt man skulle göra. Shit happens. Sommaren lämnade oss veckan efter att den kom, som en gäst som inte trivs. Sommaren trivs uppenbarligen inte i Sverige och väljer att stanna ungefär lika länge som Madonna gjorde. Nu är det vinter igen, och jag undrar hur du mår igen, sommaren. Jag undrar hur du tänker och jag har redan målat upp sommaren 1010 som den bästa i manna minne, innan ens julaftonen varit 2009. Förhoppningarna är som vanligt högt uppsatta, för att förmodligen göra mig oerhört besviken igen. Det vet jag ju. Inget är någonsin tillräckligt bra, inte när det gäller sommar och väder i alla fall.

du.

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Man måste lära sig att leva med sig själv också

EP (Emelie von Pitt) bjöd på lussekatter efter jobbet. Gillart, flickebarnet spenderade söndagen med att baka så att bakmaskinen brann. Men bullarna var goda. Ska ni veta. Sen tog vi oss till Citygross där vissa shoppade mer än andra. Hem till Packet för att titta på hockey och några åkte till Max för dagens föda no2. För när jag kom hem efter jobbet så lagade jag och Packet lyxmiddag med svart pasta. Så mycket fullkorn var det i den, enligt packet.
//
Nu är jag precis dumpad i min ensamhet i stan. Nya tag väntar i morron antar jag.
//
"dig vill jag alltid ha med mig i en liten låda, så du bara kan ploppa upp och förgylla min tillvaro ibland" sweet, men jag trivs inte i lådor du vet. ;)

two souls

Om jag skulle behöva dig, skulle du komma till mig och frigöra smärtan då?
//
Jag skulle simma över världshaven för att lätta din.
//
En miljon saker att göra, men först. Middag. Jag kunde inte äta idag på jobbet, illamåendet är numer konstant. Jag kanske hålla på att bli magsjuk?
//
Hursom, Christian håller mig sällskap även denna höst, alla deppiga dagar, som är för deppiga för Melissa eller Lars, då går jag till Christian. Min älskade Christian och hans lilla lilla gitarrist. Gitarren är större än gitarristen, mycket roligt.
//
annars då? jo. tackar som frågar. Jag ska snart få en egen tv-serie på mtv. late night at Secretvillage, kommer den att heta. tror starkt på succé.

hanna från arlöv

kom hem nu, från valbo. filmkväll hos vasse med diverse. Nu är jag trött som få, ögonen går i kors och jag ser ut att ha en jävla stor säng. fast jag vet ju att så inte är fallet.
//
i morron ska jag jobba. en dejt med packet är ingen omöjlighet heller, även om inget är bestämt. Sen är det två dar kvar till löning i morron också. Sånt gillas. Lööön. Pengar. Äntligen! Var med Persson och handlade idag, kul att man är så jävla fattig nu. Men, av en bra anledning.
//
nu höll jag på att spy, om ni vill veta. den vidriga smaken och konsistensen är fortfarande kvar i gom och hals. va fan kom det ifrån?
//
Var ute i Älvkarleby idag också. Fick pannkakor och chokladbollar, och ballerinakakor. Deni. Suckers.
//
En bitter and bored uppdatering, som egentligen inte säger mycket alls.

oxxo

jag ville väl men gjorde ont
min mun var full men mitt hjärta tomt
men jag svär, dej har jag aldrig velat lura
fast allt blev fel och falskt och fult
när jag nu står inför min gud
så kan jag bara ropa Halleluja
Halleluja…

jag önskar att det vore någon annan.

Det kanske skulle varit någonting annat, på en annan plats, någon annanstans.
Men det som hände var meningen. Just då.

till dig.

I wanted you to need me
and I wanted to need you
But the days they proved different:
took action for truth
It's plain it wasn't in the cards
for you and for me
'cause you can't live 
off laughter and luxury
//
So move on, move in, move out
There's a light that lurks in the shadows of doubt
Carry on, carry in, carry out
In this action is what you carry about

tidvis.

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går
//
det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska
//
men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

Long time no see

Jag brukar inte åka hem så ofta, inte för att jag har något emot staden där jag föddes, där jag växte upp. Det är en fin stad, egentligen är den lagom stor för alla som inte har drabbats av 2000-talets folksjukdom bland ungdomar och unga vuxna - storhets. Det finns parker där jag spenderade mycket av min tid, på sommaren för att sola och umgås med vänner på hösten och vintern var det perfekt att vara ut och gå. Restauranger och caféer har det heller aldrig varit en bristvara på, och när jag flyttade hemifrån till mina första egna lägenhet så blev det mycket caféhäng för min del. Hur som helst, anledningen till att jag inte längre bara kan luta mig tillbaka när jag är i stan - är du.
//
Varenda gata som vi någonsin gått på tillsammans här påminner mig om dig. Vartenda gatuhörn vi någonsin bestämt träff vid får min mage att vrida sig. Egentligen förstår jag inte alls varför jag blev så beroende, varför jag har så svårt att acceptera att du inte längre ser mig. Vi var aldrig vänner, vi träffades en kort period och sedan dog allting, och jag vet så väl att det var jag, återigen jag, som var mördaren i fallet. Jag har vetat det hela tiden, och varje dag påminner du mig, genom mina tankar.
//
Igår kväll såg jag dig. Du bor inte heller kvar, och det var väl inget otippat. Jag visste redan från början att du var en av alla dem som inte kommer att stanna kvar här i tryggheten alltför länge. Mer otippat var det förmodligen att jag skulle ta mig härifrån. Jag stod i baren, på samma krog vi hängde på när vi var nattens hjältar. Samma bar, nya bartenders. Ölen höll ett stadigt tag om mig, och jag om ölen. Klockan var inte mycket när jag slog mig ned, dansgolvet var nästan tomt, 2 timmar senare pumpades den senaste musiken ur högtalarna och stället var fullt till bristningsgränsen. Jag minns att Göteborgsbranden på 90-talet plötsligt flashade förbi på näthinnan. Sen kom du.
//
Du gick förbi min rygg och vidare ut på dansgolvet där det verkligen var puls ikväll, och jag. Jag kunde inte slita blicken ifrån dig, alla andra människor i rummet blev skuggor och musiken tynade bort. Men du, lös. Jag tror aldrig att du skulle känna igen mig idag, nästan 8 år senare. Ögonkontakten varade i någon sekund, sen började Macy Grays låt I try spelas i mitt huvud. Varpå jag reste mig upp från baren, och gick ut. Ut i den friska luften. Ut, bort från dig och alla mina minnen. Men minnet av dig kommer alltid leva kvar.

Osten hoppar!

Maria Vasiljeff klockan 23:09. Hon kom in springandes i rummet med den hemska nyheten - osten hoppar!

Life



Ibland så förändras allt. En sekund, en timme eller en vecka. Vad det än tar så förändras saker, jag förändras, du förändras. Vi förändras. Ingenting är längre som förut.
Livets gång på alla krokiga vägar. Dessa vägar ska ta oss genom hela livet.
Men vad gör man när dessa vägar inte längre finns? När man inte vet vilken väg man bör ta?
Är livet slut då? Eller börjar ett nytt?




All that I'm after is a life full of laughter.

As long as I'm laughing with you.

I'm thinkin' that all that still matters is love ever after.

After the life we've been through, because I know there's no life after you.


fuck me pumps

- Du vet att du får sova hos mig ikväll om du vill.
Så klart jag vet det, det får jag alltid göra. Även de gånger när jag släpar mig upp för dina trappor klockan tre på natten en onsdags morgon. Du tittar på mig genom titthålet i dörren och vrider snabbt om vredet och drar in mig, de sista shotsen i baren innan stängning gör alltid sitt och jag landar i en hög på hallmattan. Du har aldrig nekat mig. Aldrig.
//
Ikväll går jag ut med mina vänninor, gamla älskarinnor som Per skulle säga. Du är orolig redan nu, det märker jag på din röst. - Ring mig när du blir för full, jag hämtar dig. Sanningen är den att jag endast ser dig som en sista utväg, de gånger jag inte lyckas med bedriften att sova med någon annan, det är de gångerna jag ringer dig, det är de gångerna jag styr stegen åt ditt håll.
//
Vi började den här leken för många många år sedan, långt innan du gifte dig och fick barn, men du kan aldrig hålla dig ifrån mig tillräckligt länge så att saknaden försvinner, vilket du aldrig skulle erkänna. Du skulle aldrig erkänna att du saknade mig. Ibland när du kommer hem till mig, så suckar du och frågar om jag aldrig ska växa upp, om jag aldrig ska lämna det livet jag fortfarande lever, bakom mig. Om jag inte ska träffa någon. De gångerna behöver jag bara lyfta blicken och se dig djupt i ögonen, för att du ska smälta som en isbit i juni. Herregud, hur länge ska vi hålla på såhär?
//
Din sambo anar som vanligt aldrig något, utan tror att jag är i desperat behov av tröst. Jag behöver alltid tröstas, så därför sover du hos mig i erat gemensamma gästrum. Jag behöver verkligen tröst, så därför åker du till mig sent om kvällarna och lämnar inte mig för sent dagen efter. Vi är som varandras drog, även fast vi aldrig erkänt det för varandra, inte ens för oss själva.
//
Ibland kanske vi inte ses på månader, vi pratar inte överhuvudtaget ibland. Men en blick, en blick är allt som behövs för att du ska falla i min famn igen, som så många gånger förr. Och varje gång, ställer jag mig frågan varför? Vad handlar allting om? Jag vet inte.
//

Lördag

Igår vaknade jag tidigt som fan, som vanligt kanske man ska säga när jag har alkohol i kroppen. Alkoholen ja. Vid två tiden ringde Vasse och vi åkte till Willys och handlade ost, kex och vindruvor i massor, härligheter kan det kallas för. På kvällen kom bästa Sixten Blixt, vi åkte ännu en sväng till Willys och sen Idol för hela slanten innan jag gick för att möta, ja, vad ska vi kalla människan? Måste komma på något bra namn, dock inget som ger sken av att det är en snäll människa jag pratar om, för det är det inte. Absolut inte.

Ett vanligt liv.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro. Men ursäkten stavs JOBB. Och ÖVERTID. Massor med ÖVERTID.
Jag är idag levande död, min själ har lämnat min kropp och min hjärna går på tomgången. Många timmar extra har det blivit den här veckan då våran kund är precis kass på att lägga beställningar i tid.
Men pengarna rullar in som de ska...

Denna fredagskväll blir förfärligt lugn. Cola och choklad, Se&Hör och Heartbreak Hotel väntar. Mer orkar jag inte med. Imorgon ska vi ta en sväng till IKEA och sedan gå på Twilight-new moon. Så det blir en riktigt bra lördag.

Nu ska jag ta tag i min film och sedan sova.

På återseende.

/S.



Fredagshumor.


Vi ska nog börja med lektioner

Lektion nummer ett. Number one.
//
Lämna alltid en fest om det inte är roligt, man ska aldrig slösa tid på saker man inte har nytta av. Så, får du inte betalt för att visats på festen i fråga, eller är det helt enkelt en tråkig fest - gå. Att vistas i trista sammanhang är aldrig bra, och framförallt aldrig roligt. Det är lika säkert som att alltid alltid stavas med två LL.
//

Perssons Pack var här idag.

Packet började med att göra så att min dator havererade, eller alla fall internet. Jag är starkt imponerad av denna människa då detta aldrig hänt förut. Min kära Mac har aldrig tidigare hängt sig eller tvingats tvångsavsluta ett program. Efter 10 minuter med Packet var då detta ett faktum. Sen fortsatte hon med att lägga till sina bloggar som favoriter, så nu besitter jag Kenzas blogg som startsida. Jag läser inte ens Kenzas blogg. Detta känns mikket bra. Mikket. Sen la hon även till Bubble Shooter och nått mer.
//
Jag gillar tjejen. Helt klart.
//
Perssons Pack

'til you reach Brazil

So I guess this was not for real
So take all your bags
And don't unpack them 'til you reach Brazil
You can have the piano, you can have the car
And all the Dusty Springfield-albums take
The TV take the VCR
And be sure to take the Gibson guitar
And the photo albums please
Don't leave me any memories

Skit jävla piss tisdag.

Jag hatar den här dagen. Fast inte lika mycket som gårdagen. Jag hatar den 16 november mer än något annat faktiskt. Men den 17 har för sjutton inte vart bra heller. Men på ett annat sätt. Någon jävla idiot har INTE tömt tvättmaskinerna efter sig, och jag tänker inte röra någon annans blöta tvätt. Äckel. Jag hade tagit med mig tvätt ned för två maskiner, vilka är de jag tänkt tvätta idag, resten spar jag tills i morron nämligen. Idag en svart, en vit. Kyss mig. Jag kommer inte hinna, för 19.00 bör jag sitta på LA arena. Skit.
//
Men annars hade jag flyt med tvättider, brukar vara hur lång väntetid som helst på dem, men idag fick jag samma dag plus en i morron. Love it.
//
Vart hos A en sväng idag, hon fyller ju år i morron så där parkerade jag mig i sängen för att vara så lite i vägen som möjligt för hennes städfasoner. På torsdag är det födelsedagsfest nere på Slicken och jag sk dit direkt efter konserten med Anna Ternhiem. Underbart!
//
Jag har fortfarande inte förstått att jag aldrig mer kommer att se henne igen. Den känns overkligt, som en mardröm som är över när man nyper sig i armen. Men det verkar inte spela någon roll hur hårt jag än nyper, jag vaknar inte. Men jag inbillar mig fortfarande att det inte är sant. Och jag saknar så oerhört.
//
Köpte upp alla kvarvarande förpackningar av mitt bästa tvättmedel idag också.
Jag kommer aldrig mer tvätta när det tar slut, om det inte går att få tag på.

just like me

Hemma. Vaknade halv åtta, otippat? Fan. Jag har i alla fall mäktat med att diska undan middagen vi lagade igår, en nyttig middag blev det. Någon tjatade efter max, men vi svängde in på Willys istället och köpte massa rotfrukter och lite andra grönsaker. Kom hem och fräste röttkött en snabbis ordnade en pepparsås och sen så. Mäktade med en förrätt också, pitabröd med hallumi med sallad, grönt äpple och lök. Sen sysselsatte vi oss med tv-spel. Lite film till maten och chill.
//
Nu borde jag ta tag i mig själv. Och åka ut.
//
Helvete.

Vet ni vad.

Idag har jag till skillnad från min kille varit väldigt effektiv. Jobbet gick hur bra som helst och dagen flög förbi.
Sedan hem, käka lite middag. Gick till Sats och köpte min månadskort, ÄNTLIGEN! Imorgon blir det första passet. Handlade, gurka, fiskpinnar, fisksås, MER apelsin, mandariner och philadelphiaost. Sedan har jag tvättat och vikt tvätt. Tittat på Lyxfällan och hunnit med tjejsnack i vardagsrummet.

Klockan är väldigt mycket, jag borde verkligen sova. Men jag är inte så värst trött, förvånansvärt och oroande pigg. Kommer sluta med en död Sandra imorgon bitti.

För övrigt så händer det inte så mycket mer här. Jag börjar skriva på min önskelista, reka julklappar och planera helgerna framöver. Det blir bra helger, speciellt den här då min karl är ledig i hela tre dagar. Det blir bio och förhoppningsvis lite öl och utgång. Jag ska även släpa med honom en sväng till IKEA. Det är viktigt. Två veckor till 1:a advent och vi måste ha en julstjärna åtminstone. Sådeså.

Nej, nu ska jag åtminstone krypa ner.

God natt sverige.

Lush, lush lush!

Älskade Lush. Nu ska vi fylla på badrumsskåpet igen. Snow fairy både som badskum och parfym... Och en massa juliga badbomber och dylikt.
Hur roligt är det inte med en jultomte, röd naturligtvis, men som är i jelly format? Barnsligt roligt!
Och tomteskum... Nu blev jag som ett barn på julafton. Jag älskar Lush!
//

Topp tre tränings citat

Av mamma.
//
" jag drar in magen så jag inte blir så tung "
" Om man lyfter benen så är det lättare att springa "
" Idag var det så kallt att jag fick ta på mig sommarbyxor "
//


Regn, regn regn.

Tänk om allt som regnat den idag skulle ha varit snö istället? Jag vill ha snö, snö i massor. Så man kan åka pulka och, ja. Kanske lite snowboard. Allt blir bara lite enklare med snö, ljusare och finare. Men det kommer väl, får jag hoppas. Förra året kom det jätte mycket snö bara över en natt när jag jobbade fm på Ericson. Då grät jag nästan påvägen till jobbet.
//
Jag har hyrt tre filmer, LA Gigolo, Cadillac Records och Jag har älskat dig så länge. Egentligen är jag småsugen på en rysare eller något sånt, men då vet ju jag någon som inte kommer att kunna sova sen. Kan inte sova ensam efter rysare/skräck. Mogen sådär jag. Oerhört mogen. Inte ett dugg lättskrämd heller.
//
Funderar på att gå ut och ta en lång promenad nu, jag skulle verkligen behöva det, men då återigen. Gå själv, hur roligt är det alla gånger? Inte idag. Idag är det hemskt.
//
Fan vilket bittert inlägg detta blev. Inte med mening. Men jag är lite bitter idag. Eller egentligen, om jag inte ska hålla något inne, så är jag helt jävla knäckt. Men, jag kommer igen. Ja, det gör jag.
//
Vila i frid min underbara.
1989.04.17 - 2009.11.16

På torsdag...

Är det Anna Ternheim. Som jag längtat...! Anna går solo på Spegeln, aldrig sett henne ensam och så avskalad förut, ska bli mycket intressant eftersom hennes musik är så pass avskalad.
//
Dessutom känner jag att jag både skulle behöva klippa håret, alltså toppa och tunna ut det eftersom jag spar ut som det så fint heter, och färga. För utväxten är inte nådig nu. Inte nådig. En fin, stor kant.
//
Nu är min sovmorgon slut och jag måste springa till Gdg eftersom Ica inte öppnar förren nio. Måste ha med mig mat till jobbet. Mat är ao på en byggarbetsplats ska ni veta.

Måndag hela veckan

Undrar om löss smittar genom tv:n? I morse när jag vaknade åkte vaknade med the voice på. Josefin Crafoord meddelade att hon hade fått löss, och nu kliar det, det kliar över hela kroppen.
//
Igår tog jag och Perssons Pack en fika på George, varpå Packet kom på att jag besitter Super Mario Galaxy (tvspel) hon blev helt lyrisk och började hoppa upp och ned i sin soffa och visa hur hon gjorde när hon fångade stjärnor genom att veva med armen i luften. Varpå Persson kom på att det även finns Super Mario åttabitars och hon började haka på Packet i sina tvspels moves. Så, idag. Eller i morron. Är det tvspel som gäller här i Kollektivet, men jag kan meddela er att det kommer en film på spektaklet när dom står här och hoppar på vardagsrums golvet.
//
Nu vill jag har massa snö så vi kan åka pulka och dricka varm choklad i backen. Snöö, massa snöö tack. :)
//

Kristall

Ibland gör man slut med vänner, ibland med andra människor som man inte längre vill eller kan ha i sin närhet. Det är fruktansvärt jobbigt varje gång det inträffar, men man vet en sak. Man kan se dem igen, man kan träffa på dem igen. Nu är det en helt annan sak, jag måste välja att avsluta hennes liv, när hon är 20 år. Nästan åtta år har vi haft tillsammans, om man avrundar uppåt lite snyggt. Hur som. Jag väljer att avsluta någons liv, och hon är inte bara någon. Hon är det bästa jag vet. Hon är blod, svett och tårar - och ren kärlek. Jag väljer ett liv utan henne, mot min egen vilja. Jag kommer aldrig mer att SE henne i livet efter domedagen. Aldrig. Jag kommer aldrig att få krypa in i hennes päls och fläta in fingrarna i hennes långa fina man. Aldrig mer. Jag kommer aldrig mer att få känna hennes lukt och jag kommer aldrig mer få flyga fram på hennes rygg. Aldrig mer. Det som har varit min vardag i åtta år.
//
När jag var 14 år gammal, kom hon utflygandes med dunder och brak ur en lastbil på ängen. Och sen den dagen har hon varit mitt allt. Nu är det över. Och det finns inte ord starka nog att beskriva den smärtan som numera bor i min kropp. Som påminner mig varje dag att timmarna är räknade. Och det värsta av allt är att jag dödar min kärlek.
//
Jag är en mördare.
//
Kristall. Jag kommer aldrig sluta älska dig. Aldrig. Du är det vackraste jag vet.

fade to grey

Igår, Curch Street med bästa gänget. Älskade gamla lag. Åsen var dock lika fattig som vanligt och hoppade. Men vi fick tillökning i form av en Fia. Alltid något bra! Fick vänta nästan en timme på bordet, när vi väl fått ett bord så fick vi dela med ett glatt gäng som vunnit pengar på V75, dom firade med en varsin cowboy dinner, gillart! Jag sa något som fick Risan att se rött och hon skulle kasta en nöt på mig, jag som är gammal målvakt insåg givetvis vad som var påväg att hända och gjorde en blixtsnabb sidledsförflyttning varpå hon träffade tanten vid bordet bakom oss i pannan med nöten. Härligheter!
//
Efter maten så begav jag mig till Sixten, här skulle hävas öl trodde jag. Sen kom hon på att hon minsann var tvungen att jobba på söndag, så det blev alkoholfria dinkar till henne. Fatta man ju, efter ett besök på Cava köpte Sixten och Ida en varsin hamburgare (vart tog vegetarianen vägen kan man undra) och sen åkte jag hem. Orkade inte med en krogkväll.
//
Nu har jag precis kommit hem, så nu ska jag duscha sen ska jag ut på äventyr med Perssons Pack. So far so good.
//

Vasse och Risan. Trevligt sällskap.
Julia med sin alkoholfria drink

Fattar du inte hur mycket jag älskar dig?!


//
Och allt är mitt fel. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan dig, du har varit min vardag, du har varit mitt allt sedan jag var fjorton år gammal. Nu håller jag mig bara krampaktigt tag i dig och vägrar släppa av rent egoistiska själ. Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig och jag skulle gå genom eld och vatten - bara för dig. Människor är dumma i huvudet och förstår inte att ett djur, jag hatar att kalla dig för det ordet, kan betyda mer än någonting annat här på jorden. Jag vill inget annat än att bara ha dig kvar hos mig, det är det enda som betyder något och jag skulle offra allt, ingenting kan jämföras med dig och det du ger och har gett mig genom åren. Jag älskar dig mer än någonting annat och jag klarar inte av att se dig lida för min skull, du gör allt det jag ber dig om utan protester - fast du har så ont. Och jag är den sämsta och elakaste personen som existerar, för att jag låter dig hållas. Enbart för att lindra min egen smärta.
//
Jag har försummat dig det senaste åren, bara för att göra den här dagen lättare, jag har sett förfallet med egna ögon och jag har bävat för den. Du har varit värd så mycket mer och så mycket bättre än vad jag har kunnat gett, men när jag säger att du är mitt allt så menar jag det. Jag hatar att ta förväl, jag hatar avsked. Och det som gör det här så mycket värre än alla andra, ord kan inte ens beskriva det längre, är att vi inte skiljs för att kärleken tagit slut, utan för att jag måste ta ett beslut av att låta dig gå, jag måste ta en beslut som innebär att jag aldrig någonsin mer kommer att få se dig, aldrig mer kommer att få röra vid dig och aldrig mer få andas in din luft. Jag måste, men det är det sista jag vill. Lämna mig aldrig, jag vill inte vara här utan dig. Du är det vackraste jag vet. Jag älskar dig, för alltid.
//

Fredag!

Som du har vart efterlängtad! Älskade fredag! Nu väntar jobbet, sen ska jag till älskade och underbara K och ikväll blir det bio. En perfekt fredag med andra ord...! Trött som få är jag också, men det brukar ge med sig när man kommer ut och får lite frisk luft faktiskt.
//
Så, vi hörs. Lite senare. Idag är det full fart med andra ord:)
//
bygget

I'd rather write a symphony

Äntligen börjar den här torsdagen lida mot sitt slut. Veckorna är förjävliga och helgerna är inget annat än underbara.
Har tryckt i mig två löskokta ägg, som förövrigt är totalt underskattat och en chokladmuffins.
Och tittat på ett avsnitt av Stockholm-Arlanda, underhållande.
Nu blir det avsnitt till av Lyxfällan precis som igår och sedan avsluta med lite vampyrer.

Helgen ligger lika blank som ett vitt A4. Förutom att jag ska göra mitt första träningspass på över ett år på lördag, kommer bli en intressant upplevelse. Sen ska jag dö med sushi på kvällen. Skulle vara trevligt med lite alkohol...
Vi får se som sagt. Mer kan jag inte dela med mig av mitt underhållande liv här i väst.

Förresten, Ted Gärdestad är kung.

/S

Ett paket på Konsum

Fick ett mess idag på telefonen, ett paket från Zoovillage fanns att hämta på Konsum. Så nyss traskade jag iväg till Ems gamla hemma affär, Konsum Eken vid sjukan. Jag gillar den affären på något vänster, även om jag hellre går till ICA av bekvämlighet, det är ju något närmare så att säga. Men min lilla Ica på hörnet är också väldigt mysig så det går bra det också. Hur som. Pappas födelsedags prelle kom, likaså ett par byxor från Cheap monday, säkert fjärde paret som jag har köpt nu, älskar just den modellen. Helsvarta. Stuprör. Löve it!
//

//

Torsdag

Så. Snart helg. Veckorna bara rusar iväg. Herre, på det här sättet kan man snart börja räkna in sina gråa strån. Sixten fick lägenheten, om jag inte redan berättat det. Så nu jävlar planerar vi repstegar och bullbak. Min lilla Sixten Blixt, blir snart min närmaste granne. Tillsammans med Persson då. Idag har förresten jag och Julia sprungit oss slut i Hemlingby, vilket behövdes. Inte levt så hälsosamt sista tiden (läs sista åren), men nu har vi som mål beach 2012. Eftersom jag är övertygad om att Mayaindianerna har rätt och att världen kommer att gå under den 21 dec 2012 så tänkte vi att den sista sommaren ska vi vara i våran livsform. Eftersom livet då snart även är slut, kan vi leva gott och äta upp oss sen på hösten där, otroligt bra planerat för att vara jag. Nästan så jag måste ringa och berätta allt för Sixten nu.
//
Annars så. Jo, tackar som frågar. Fredag väntar fika och sen bio med Perssons Pack, film ännu inte helt bestämt. Vi drar lite åt olika håll än sålänge. Lördag stan häng med Persson, brunch på Absint och lite allmänt chill. Kvällen obestämt, Sixten ville styra något och jag är väl aldrig omöjlig. Men troligtvis ingen utgång, den spar vi. Vi är inte de forna krogråttorna vi en gång var. Apropå råtta så kom det en skogsmus och sprang idag när vi var ute i Hemlingy, Sixten hoppade två meter högt och fyra åt sidan.
//
Nu ska jag till Konsum och hämta ut ett paket, som inte är till mig. Utan en överraskning till någon annan... Men jag återkommer.
//

ett litet PS

Jag ber om ursäkt, kära familj. Men jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Och därmed är en ny tatueringstid inbokad. Så. Hoppas ni kan ha överseende med detta och ni vet ju att jag blir glad av det! :) Mycket - vill ha mer. Så är det ju.
//
God jul.

Torsdag

Vilket betyder god morgon och snart helg. Morgondagen räknas ju som en halvhelgdag har jag hört. Snart kallar jobbet, sen ikväll har jag hört rykten från Sixten om att vi ska ut och jogga, kan bli mycket intressant. Igår mötte jag Sixten med pv på Ikea. Hon fick lägenheten, vilket betyder att den första december flyttar världens bästa Blixt in ett kvarter bort. Underbart var ordet! Vi har redan planerat, det gjorde vi innan hon ens fick lägenheten iofs, ett sjudundrandes bullbak hos henne innan jul. Dessutom är det söndagsmys varje söndag fram till jul där också, med glögg (jag måste lära mig dricka glögg!), tända ljus och ja. Jag längtar till första december nu! Men det är snart, riktigt snart!
//
Snart kommer Jennifer hem från Australien också, då har vi, eller i alla fall Jennifer planerat en fest, hemkomstfest här i Kollektivet. Sen efter det väntar såklart inflyttningsfest hos Blixt, men vi gillar ju att fira saker så vi har tagit tillfället i akt och gör två fester, istället för en. Bra skit.
//
Igår shoppade jag loss på Lush också, en av mina favorit butiker här i stan, så jag är mikket nöjd! Snow fairy som parfym är ju genialiskt!
//
Jag längtar som attan till månadsskiftet då det vaknas tre (!) konserter. Jag älskar ju konserter också, bland det bästa jag vet. Men det vet ni ju redan. Jag brukar kunna tjata på rätt bra om sånt...
//
Nu kallar arbetet min vänner.
//
Lina, Sandra och Perssons pack

Ons

Dagens.

- Snön är på G även i Oslo, det känns i luften.
- Min mamma har gått under jorden, omöjlig att få tag på.
- Överlycklig att se min karl igen, vi ska inte vara ifrån varandra. onödigt.
- Fixat julledigt, vilket innebär uppesittarkväll och ett hejdundrandes 21 årskalas.
- Önskar att någon vänlig själ skänker mig en biljett till Larssa imorrn, man får önska.
- Min karl har även köpt en massa proteinpulvet och skit. Jag är emot sånt, ändå köpte han nån slags mellanmålsmilkshake. Värt att prova.
- Lön på fredag, sjukt viktigt. Ska äntligen köpa ett gymkort, jag är sjukt laddad att pressa fram sexpacket....
Funderade på att köa för Jimmy Choo, men ångrade mig när jag såg skiten på nätet. Drar till Ikea istället.
- Planerar två biohelger framöver.
- Ska även ha glöggpremiär någon dag framöver. Längtar efter julmust också, även fast jag drack upp årsintaget för en familj i helgen.
- Nu tänkte jag sova, men först ska jag läsa lite om vampyrer och ringa min mamma en gång till.

Peace.

allelujah

En eftermiddag med Perssons Pack! Sofie, alltså packet hämtad mig efter mitt jobb och skjussade hem mig, svidade om till aftonklänningen och sen tog vi oss ned på staden i herrgårdsvagnen. Mötte upp Persson utanför Nian och tog oss in på närmsta fik, alltså George. Fikade länge och väl, innan vi begav oss till bilen och i första korsningen ville Sofie veta hur man bööörna, så vi tog oss upp till en parkering nära dig och körde, ja vad ska man kalla det? Sladdrally. Allt finns filmat, dock visas inte allt för allmänheten. Men vi hade jävligt roligt. Roligaste på länge faktiskt.
//
Sen åkte vi till Valbo och Ikea, provlåg sängar och testsatt stolar. När det var klart åkte vi en raggarrunda innan vi åkte till Utvalnäs en sväng. Nu har jag precis kommit hem, så resten av kvällen spenderar jag förmodligen med en kopp thé och något tvprogram, dock sugen på en film. Vi får se vart det slutar helt enkelt. På lördag ska Perssons pack och jag (som numer får representera Kollektivet helt själv) gå på 2012 på bio. Eller om Packet inte vågar så ska vi se "Allt för min syster". Men jag vill nog hellre se 2012, så jag hoppas. :)
//
Perssons Pack
Jag vet att du älskar dessa bilder JR

Tidigare på kvällen.


Biltur med Perssons Pack


you know I won't be there

Hemma från jobbet, ska snart iväg till stickan. Där blir jag någon timme, sedan hämtar Sofie (alias Packet) upp mig så åker vi ner på stan och möter upp Persson för en fika downtown. Trevligt trevligt, jag har precis duschat och bör fundera över vad jag ska dra på, eller över mig. Kläder kallas det, men jag gjorde en makabert upptäckt i morse då jag upptäckte att någon fyllt min tvättkorg till bristningsgränsen. Men inte är jag bitter för det, här är man knappat hemma men när man väl är hemma så får man tvätta. Städa. Laga mat. Kill me Bill. Vart gick det fel när man blev sin egen hemmafru kan jag undra.
//
ditt ljushuvud
det hade landat i duva i på huvudet
love life
//

några från helgen.

Bästa
Sthlm Modecenter
jobb,jobb,jobb

you can fall apart

God morgon. Snön är här, det är vitt på marken. Jag är lite skeptisk, det är säkert skit kallt ute. Jag vill inte gå ut och frysa, jag orkar inte gå ut och frysa. Och min skjuss är alltid sen, alltid. Idag tänker jag kliva ut genom dörren i samma sekund som han bör vara där och hämta mig. Vägrar vänta, då fryser jag ihjäl, och eftersom snön är här kan jag vänta lite längre än vanligt - jag tror nämligen att någon måste skrapa rutor...
//
Idag då. Jobb först, en massa jobb, sen hem byta om och iväg till näst jobb. Förvånad någon? Det ante mig. Jag har en god vän, som berättade för mig hur han tänkte när han var ung. Nu är han allt annat än ung. Hur som, han hade som plan att vara miljonär innan han var 30 år, den första miljonen är alltid svårast. Om man inte vinner, han vann inte. Han jobbade ihop pengarna, och om han klarade sitt mål? Förmodligen innan han var 25. Idag är han mångmiljonär.
//
Människor som säger att pengar inte spelar roll är döda, hjärndöda. Det är väl klart som fan att det inte betyder allt - men hur många människor skulle må bra över att oroa sig över om pengarna räcker till mat och räkningar varje månad? Klart man vill kunna göra det man vill och inte bara oroa sig. Fanken.
//
Nu siktar jag knappast mot några miljoner, jag siktar nog mest på att inte behöva oroa mig när jag är äldre. Just nu är ju livet som en ren bergodalbana. No kidding.

Alf kissade på golvet

Nu kom jag hem från Stigslund äventyret. Många mackor senare, massa småprat och lite allvarligare. Precis så som det alltid har vart, vilka som gjort vad, vilka som är bra och dåliga, vem som är ihop med vem och vems pappa som skriker så mycket. Ni vet, ni kan snacket, eller, vi kan i alla fall snacket. Läsk i burk på uteplatsen - alltid kalla. Mackor som aldrig tar slut och tända ljus i höstmörkret livar alltid upp lite. Sällskapet kan man lätt kalla för elite, min forna familj mitt forna allt. Som jag saknar dom där, ibland är det nästan sjukt. Tur att jag vet vart dom finns - ett telefonsamtal bort.
//
I morgon. Arbete. Gäller att hålla i nu att inte bli en slacker som jag så lätt kan bli emellanåt. Jag vet inte vad jag försöker bevisa, egentligen har jag inget kvar att bevisa. Men jag kämpar på, för jag vet. Jag känner på mig. Jag ska jobba häcken av mig - det är dels min plan, när jag gjort det återstår att se vad som finns kvar. Om det finns något kvar, men jag läste en tes idag, att man måste väga släppa iväg allt, kommer det tillbaka tillhör det, om inte var det aldrig mitt. Vi får se, ibland svider tanken, bara orden kan få ögonen att tåras. Men herregud. Det går över, visst gör det?
//
Ibland är det jobbigt att slitas mellan två världar, det finns så mycket jag vill göra. Men så lite tid. Jag har fan inte tid med något. Men jag vill så mycket, helt sjukt att man måste välja. Man borde kunna göra allt, men det verkar inte fungera riktigt så. Det är en sjuk värld vi lever i. Och jag antar att jag inte är mycket friskare heller.
//
Elin Sigvardsson – If Love Can Kill I'll Die For You

Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker

Har haft en förvånansvärt bra dag på jobbet, men det tar ju inte bort det faktum att jag vill slå in pannbenet på vissa arbetskamrater ibland.
Men någon har sagt till mig att allt kan inte vara roligt jämt så det är väl så det är.

Har nu fruktansvärt tråkigt, tittar på True Blood även fast det inte intresserar mig speciellt.
Måste hitta något att titta på, annars somnar jag igen. Powernapen efter middagen var välbehövlig och ska numera bli en rutin.

Något mer har jag inte att berätta för er.
förutom att min karl återvänder till mig imorgon. Så när jag vaknar imorgon så är han förhoppningsvis här. Det gillar jag.
Han ringde nyss och småtjattrade lite, det hör till ovanligheterna.
Vi planerade lite. Och insåg att vi inte trivs här så bra. Att det var mycket bättre att vara hemma.
Så nu köttar vi ett par månader till, sen drar vi.

Idag lyssnar jag på Lasse, precis som Alex.




//S.


Tisdag. Eller hur det nu var.

Kom precis hem, hängt hos Linda sen jag kom med bussen från älskade K. Nu har jag tagit en jävligt snabb dusch och bör göra mig redo, för snart kommer Vasse och Åsen och hämtar mig, vi ska till Stigslund på äventyr hos chefen. Känns bra, kommer nog bli super trevligt. Fan va jag saknar dom där, allihopa. Damn.
//
Fick en låda mat av Linda idag också, till jobbet i morron. Sånt gillar vi, vad vi däremot inte gillar är att hon ska jobba helg nu. OCH löningen. Sånt hatar vi mer än den där fläskhostan som drabbar oss med storm. En annan rolig sak Linda bjöd på var även att hon har kommit på en alldeles egen diet, vitkålssallad. Hennes plan är att bara leva på vitkål i veckorna, utom en dag. Då ska det vankas julbord, så i morron är det julbordsdags för hennes del. Hon undrar hur mycket vikt hon kommer att tappa på den där dieten, jag undrar hur många människor hon kommer att gasa ihjäl.
//
I morron måste jag verkligen ta tag i mitt hem, det ser ut som pure skit. Hur kan jag ha stökat till det SÅ jävligt? Ingen aning, jag måste ha en jädrans talang helt enkelt.
Så. Nu bör jag. Då borde jag. Men först bjuder jag på en kavalkad.
//
Waynes i våra hjärtan
bästa Sixten!
mina bästa!
gävles snyggaste!
underbara sommar, underbara festivalhäng
avsked

Hon i baren räknar kassan

Allting är nästan perfekt.
//
Nu borde jag skriva en inköpslista, gå till Willys i detta jävla skitväder, handla en massa jävla mat och gå hem igen. Sen borde jag städa, mitt hem ser förjävligt ut. Jag har varit hemma så lite och endå lyckas jag dra ner mer skit än vad jag trodde var möjligt. LW går non stop här hemma nu. Text junkie som jag är. Nördigt.
//
Ikväll spelar Pink på Ericson Globe Arena, som det så fint heter just nu. Och jag hade inte tackat nej till ett besök, herregud biljetterna är ju nästan gratis. 300 spänn, som en krogkväll delight. Helt klart värt det. Men eftersom mina vänner antingen är studenter, arbetslösa eller har flyttat långt borta så sket det sig. Sket på sig.
//
Nej. Nu ska jag styra upp det här eftermiddagen, som består av Willy:s, städning, möte, stallet och sen en sväng till Stigslund. Så. Där har ni mig. Personifierad as(s) hell.
//
för jag har köpt mig en ny klocka! :)

Lovesång

Du sa, du vet. Jag stängde aldrig någonsin några dörrar, du vet väl att det var du som stängde dörren bakom mig. Dina ord tog mig på bargärning, fick mig att stanna upp och tänka till för några sekunder. Dagen du gick, såg du mig i ögonen, du hade din packning med dig och vände dig om just som, nu i efterhand kan jag ha rekonstruerat så att dina ögon gnistrade till, om det verkligen var sanningen eller ej kan jag inte säga längre. Men du hade rätt, det var jag som stängde dörren när du gick. Men jag tvingade dig aldrig att gå.
//
Tiden, som bekant så går den, den stannar aldrig till, inte ens för en sekund. Det kan bli extra påtagligt såhär när det är höst, man kan aldrig få något ogjort, man kan aldrig ändra något man redan gjort. Men kan inte. Jag har många saker jag skulle vilja ändra på som jag har gjort genom åren, men det går inte. För tro mig, att resa tillbaka i min tid skulle inte vara någon höjdare.
//
Och du, du hade rätt hela tiden. Ett pack, det är vad vi är. Minns du alla gånger vi skrattandes gått hem hand i hand från krogen, och nästan vikt oss dubbla i en kombination av alkohol och alla människor vi såg, människorna vi kallar för stekare passar liksom inte in i den här staden, det blir fel när det står en gäng med backslick, rosa skjorta och fina skor i en hög av grus, sand och lera. För det är ju vad staden består av. Plus pack i våran kaliber.
//
Men du var ett sällsynt exemplar.

Tisdag.

Ni vet att jag hatar tisdagar.
//
Nu inväntar jag crossbussen med baslådan som ska ta mig långt härifrån. Bort från skrikande spädbarn dörr i dörr och allt sånt där ni vet.
//
Linda står också för guldet idag, hon sponsrade med en matlåda till jobbet. Lovley!

en blekt blondins bekännelser

Jag slutade tidigare från jobbet idag, jag vill egentligen inte erkänna något, men jag är orolig för dig. Innan jag träffade dig var jag en oberoende person, jag kunde utan vidare bete mig som ett svin och sket i alla som jag inte kallade för mina riktigt vänner. Råkade jag kliva folk på tårna eller om jag råkade slå dem på käften kvittade, jag såg till att jag och att mina allra närmaste hade det bra.
//
Hela dagen hade jag fajtats med en klump av glöd i min mage, det sved och jag kunde inte få bort tankarna på dig. Jag tog snabbaste vägen hem, svor högt för mig själv vid alla rödljus och körde på tok för fort för att komma hem, men när jag väl kommit hem och gjort mig av med bilen tittade jag upp emot våra fönster innan jag drog en djup suck och gick ett varv runt kvarteret.
//
Uppför alla trappor, självklart har vi lägenheten högst upp, penthouse som vi brukar skämta om, man ska bo högst upp. Det är bäst, så har det alltid varit, det vet ju alla. Varken du eller jag lämnar någonsin dörren olåst, då vi är experter på att inbilla oss allt hemskt som kan hända om man har en olåst dörr. Men nu var dörren olåst, och klumpen i magen växte genast i rekordfart när jag lätt handtaget glida ned och dörren öppnas för mina fötter. Jag tittade upp och såg mitt hem i kaos.
//
Du hade uppenbarligen löpt amok och inget var längre att känna igen, en röra, ett kaos. Kärt barn har många namn, men det här kände jag inte igen. Både du och jag är noga med att det ska vara fint, städat och framförallt inte rörigt. Och nu såg det ut som om något gått in för att förgöra så mycket som möjligt, det var omkull välta möbler och det var krossat glas och porslin. Mina rop på dig ebbade ut i det tomma och jag insåg ganska snabbt att du inte var hemma, på diskbänken stod en tom bag in box med rödvin. Konstnärsvin.
//
Klockan hade bara passerat två och jag ville så gärna veta vad som hänt, vart du var. Inte ett spår som kunde visa vad du tagit vägen, och när du tänkte komma tillbaka. Jag visste ju inte då, att det här skulle vara det sista jag skulle se av dig, på mycket, mycket lång tid framöver.

Hemlangtan

Vaknade upp med en enorm hemlangtan imorse. Det ar forsta gangen jag langtar hem pa riktigt nu. Jag langtar hem.

/Em

God jävla måndag morgon älskling

Jag har ätit 100 skorpor nu, du ligger fortfarande kvar i sängen med täcket inlindat runt dig, ena benet ligger bart och du kramar en av kuddarna. Jag hör hur tungt du andas och du har absolut ingen plan på att kliva upp inom kort. Jag tar upp kaffet som börjar svalna och kan inte släppa dig med blicken, irritationen börjar sakta bygga upp sig inombords. Du börjar jobba om 20 minuter. Jag också. Men du verkar inte ens bry dig, på sista tiden har du inte alls brytt dig om saker och ting, det är inte första gången du bara skiter i att gå upp och gå till arbetet för att du hellre vill sova. Du var naturligtvis ute igår, en vecka har sju dagar, du är ute minst fem av dessa dagar. Vilket har gjort att du också alltid är sen till jobbet, om du ens går dit. Som vanligt förlitar du dig på mig när räkningar ska betalas och mat ska inköpas. När köpte du en matkasse sist, eller när betalade du en räkning sist? Jag minns inte. Minns du?
//
Vacker. Har du alltid varit. Du tillhör bland dem vackraste människorna jag sett, men du börjar se sliten ut. Jag tror du är olycklig. Jag ropar ditt namn och säger att du minsan MÅSTE GÅ UPP NU, ANNARS KOMMER DU FÖRSENT TILL JOBBET! Efter en ljudlig suck får jag tillbaka att det skiter väl du i.
//

Huvudsaken är ju en fin adress

I fredags trängde vi in oss, 5 laxar i en laxask på 44 kvm. Det såg ut som fan själv inne i den lilla lägenheten, men vi konstaterade ju ganska snart att vi hellre bor som packade sillar på en fin adress, än i ett stort hus utanför stan. Så, då får man helt enkelt ta sedeln dit man kommer.
//
I fredags var vi klar vid åtta tiden på kvällen med alla förberedelser, så då åkte vi direkt hem till det lokala italienska haket och åkt en mycket trevlig middag. När vi väl kom hem till laxasken så somnade i alla fall jag på stört. Lördagen började klockan sju med uppstigning och inräkning, efter det frukost för dom som önskade och klockan halv tio var vi åter på Modecenter. Hela dagen tillbringade vi där och när vi slutade hoppade jag och JR av på vägen och tog med oss japanskmat med oss hem, nu hade även den 5 laxen lämnat oss för att åka hem till det nordligare delarna av landet. Innan mat inköpet så var vi även hurtiga och gjorde, precis som våran käre vän Brittan Spears, Nacka Forum osäkert för en timme.
//
Idag har vi fortsatt att sålt sen packade vi ner, packade upp och städade innan vi lämnade staden bakom oss. Och om vi ska sammanfatta de två dagarna av försäljning så har vi slagit alla tidigare rekord, så det får ju anses som väldigt bra gjort av la familija. Vi visade vart skåpet skulle stå helt enkelt... ;)
//
Så. Nu väntar ännu en vecka av piss mycket arbete. Helgen ser ännu ut att vara lite ledig, men det kan vi ju snart ändra på om vi känner för det... Så. Det rullar kan man säga. Eller sammanfatta det hela med.
//

Winter

Det är lördag. Jag har ätit kycklinggryta och bulgur, druckit julmust, diskat och målat naglarna.
Och från och med nu så tänkte jag inte göra så mycket mer för världen.
Leta bra musik och göra bra playlists på Spotify bara.
Jag går på sparlågan och får rå ångest över att det är söndag redan imorgon och att jag måste flyga tillbaka till Oslo och återgå till mitt förjävliga jobb på måndagmorgon.
Fan.

/S

Ny duschad

Skjussen kommer om en halvtimme. Har vi packat än då måntro? Vad tror ni? Självklart! Har vi ju inte ens börjat.
//
Framförhållning har jag hört att det tisslas och tasslas som ibland.
//

friday i'm in love

Sjukt trött idag. Men det fungerar. Det fungerar. NU ska jag slänga på mig min målar outfit och dra mig mig mot arbetet i nån timme, innan Ida hämtar mig för Stockholm. Har fortfarande inte packat en pinal. Har fortfarande inte ens funderat på vad som ska med. Orkar inte. Känns som jag skiter i det. Kamma till dig, rösten inne i huvudet går nästan att ta på. Min gamla vän demonen börjar göra sig påmind. Demonen är inte bara en dum grej i mitt huvud, ibland har han rätt i mycket. Ibland bara. Ibland är han den jävel han var född till att vara också, men vem är inte det?
//
Just det. Får inte glömma täcke och kudde. Får. Inte. Glömma. Lägenheten är ju ny, inte ens färdigrustad. Så det hålls fortfarande på att flyttas ned saker till Kungsholmen. Täcke och kudde finns inte. Inte än. Men snart så. Vi ska bo som packade sillar i den där lägenheten, packade as hell.
//
Sen ska vi jobba också. Mest ska vi ju det.
//
Har du hört om han som bränner sina skepp
I samma stund som han fått dom att flyta
Om han som har ett fläck fritt liv
Men skulle dö för att kunna byta

Snö of Sweden


Saker man borde göra, men inte gör.

Jag borde packa. Det var ett jävla tjat om packa i den här bloggen på sista tiden, men det är för att vi är två rastlösa själar här. Jag kom hem från Norrland efter en vecka i söndags, eller tja. Jag anlände ju redan på lördag morgon vid 5 tiden, men innan jag kom hem till min lägenhet så hann det bli söndag också. Hur som. I morron styr jag kosan mot våran fantastiska huvudstad, till norr mälarstrand om jag inte är helt ute och cyklar. Där ska jag husera tills på söndag, men det är faktiskt inte mycket till nöjen som är inplanerade måste jag erkänna. Men jag hoppas hinna in på Urban Outfitters och införskaffa mig boken om Banksy. Sen tjatar jag ju alltid om Vasamuseeumet också. Men det är ju aldrig en levande själ som vill göra mig sällskap där. Men jag antar att jag slutar på Mocco med en latte i ena handen och en tidning i den andra. Eller på Ben & Jerrys i Gamla Stan. Underbara stad.
//
Så. Packa för en jobb weekend. Dator är ett måste, likaså kameran. Sandras råd: en par byxor, sen tröja, en jacka och en halsduk. Eventuellt en mössa också. So far so good. Jag har inte ens packat en tandborste än. Men innan jag åker i morron så ska jag även jobba ute vid bygget.
//
Jag skiter helt enkelt i allt vad packning heter idag, och kommer igen i morron.
//
Det vore mig ett sant nöje att döda dig. ( den där sista meningen reflekterar rubriken väldigt bra också)
//

Dejt med SJ

Efter en lyckad tur på Willy:s styrde jag och Greppo kosan emot högkvarteret, med en godisburk var i högsta hugg började vi laga dagens dagens middag - lax med pressad potatis och romsås. När jag lite senare låg i sängen och bad till Gud att illamåendet som man får efter att ha ätit lite för mycket skulle gå över pratade jag med Sändy. Hon meddelade att hon skulle åka in om 5 minuter och sen sa det bara pang så stod norges bästa i hallen. Då vankades det ännu mer godis och efter ett tag kom efterrätten fram också. Lite guitarhero på det och lite photoshoppande och tvtittande så var det dags för mina kära och återvända hem.
//
Dagens Julia vs Alex:
: Va fan Alex haru smink eller?
A: Neee...
J: Har du rouge?
A: Men nej.
J: Inte ens en concealer?
A: Nej, men jag har photoshop!
//
Och Photoshop går INTE av för hackor, det ska ni veta...!
//

Jag tar tag i mitt liv

Det trodde ni inte i första taget. Mitt slöande i skolan på gymnasiet har gjort sig påmint. Nu är det dags att ta tag i det, det förföljer mig. Så nu har jag tagit tag i det, vilket jag aldrig själv skulle ha trott att jag skulle göra för 4 år sedan, jag hatar ju allt vad skola är. Nu har jag faktiskt mognat lite, ytterst lite, men jag har gjort det. Och jag fortsätter förhoppningsvis. Hur som. Igår var jag på Borgis och fick böcker och papper om hur jag ska tentera av Religion B och idag är det Vasa som gäller och Naturkunskap B. Matten är på ingång den också, även om jag låter den vila lite just nu, och tar tag i det här först. Och ger matten all krut sen.
//
Så där har ni mitt liv just nu. Jobb och plugg. Men det gäller att försöka att inte vika ned sig, att hålla ut. Förr eller senare vänder det. Om man bara kör på. Jag tror fan det. Jag tror fan det...

Allt är precis som vanligt.

Jag är hemma nu.
Det är underbart. Alex ringde och väckte mig. Märkte att jag har sendrag i tungan, otroligt vanligt nu när jag är förkyld.
Åt julskinka till frukost.
Nu sk jag ut och köra lite bil.

Hej!!

And I find it kinda funny, I find it kinda sad

Tid. Ibland har man för lite, alldeles för lite. Ibland har man så mycket över att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Eller hur? Ibland räcker tiden inte till, och ibland sitter man och stirrar sig blind på skärmen framför sig, för att få den där jävla tiden att gå. Och ibland går den så fort att man önskar att den kunde gå lite saktare.
//

Killing my darlings

Torsdag.
//
Jag har egentligen rätt mycket att skriva ut, rätt mycket som flyter i mina fingrar, men jag måste behärska mig, det skulle inte vara bra om jag lät fingrarna ha sin egen ballad med tangentbordet. Nej. Det funkar inte så.
//
Jag drömde i natt, det är inte så ofta jag drömmer, eller i alla fall inte så ofta som jag i efterhand minns mina drömmar, eller att jag alls drömt. I natt  drömde jag. Och jag minns den. In i detalj.
//
Jag sprang, jag sprang i en svarttunnel utan att se något ljus, bakom mig jagades jag av ett ont ljus, ett ljus som bara ville illa, jag försökte springa ifrån alla minnen, allting som vart. Jag ville så gärna glömma, stryka ett streck över det och inte minnas något mer. Radera ut det ur min hjärna, så jag sprang i den där svarta tunneln, vägen var asfalterad, men blöt, i bland kom det djupa vattenpölar som saktade ned farten för mig.
//
Svetten rann längs ansiktet och jag var livrädd, jag ville ju så gärna bort från allt som jagade mig, plötsligt ser jag en dörr på en sidan av vägen. Ni vet som när man kör i biltunnlar, ibland finns det ju en dörr mitt i bergväggen, här var en sån dörr, och jag stannade, tittade upp rakt in i ljuset som bara kom närmare och närmare. I sista sekund slet jag upp dörren och klev in, ramlade in. Det fanns inget golv och jag bara föll, föll djupare och djupare utan att se någonting. Hjärtat pumpade hårdare än någonsin i kroppen, det dunkade på i en sån fart att jag trodde att det snart skulle slå hål på huden i bröstet och komma ut utanför kroppen.
//
Jag vet inte hur länge jag föll, jag vet inte hur lång tid det skulle dröja tills det började visa sig massa små ljus framför mig, det kan ha handlat om sekunder, det kan ha handlat om minuter. Hur som helst började små små ljuspunkter att visa sig, och när jag kom närmare kunde jag se att det var mitt liv i olika tider i livet som fanns där framför mig, precis när jag var framme så stannade jag upp i mitt fallande och jag kunde se hela mitt liv, i olika kapitel, likt en serie kunde jag bara välja vilket jag ville skulle spelas upp framför mig, jag kunde se mig själv och mina vänner ovanifrån. Jag såg allting. Jag kunde se vilka som låtsas vara vänner, men som gått bakom ryggen, jag kunde se vilka som faktiskt alltid stått upp bakom mig och jag kunde få svar på alla mina frågor.
//
Vill man ha svar på allt? Vill jag veta allting? Hjärtat fortsatte att pumpa i rekordfart och jag kände tårar bränna innanför mina ögon. Här såg jag allt, det var som att jag såg mitt liv spelas upp med mig ensam i en biosalong med plats för ofantligt många åskådare. Nu var jag ensam, och när jag såg hur sårbar jag faktiskt är på så många sätt var jag tvungen att vika bort blicken för en stund. När jag till sist valde att se hur du och jag hade betett oss mot varandra, vaknade jag kallsvettig och tårögd här ensam i min egen säng.
//

One ticket

Ett dygns väntan är över. Om en kvart så springer jag ner till stationen för att sätta mig på flygtåget ut till Gardemoen. 19.20 landar jag på svensk mark.
Åh som jag längtar hem nu.
Mitt liv förlorar sin mening här i Oslo när min karl inte är här.
Min väska är dock överfylld och jag måste få ner ytterliggare två tröjor som hänger på tork, hur satan ska det gå.
Det kommer inte gå.
Men det mina vänner är bara små, små detaljer!

Sverige, nu kommer jag!

/S.

if love can kill, i'll die for you

Tappat bort dagarna nu, insåg i skrivandesstund att det var onsdag dock. Onsdag betyder att S sätter sig på ett plan hem till Sverige vid 18-tiden. Som jag har räknat ned Sändys hemkomst. Som jag inte har räknat med medicinkur.
//
Dessutom fryser jag as hell, det är så fruktansvärt kallt. I lägenheten. Måste gå igenom alla dessa jävla element. Koolt om jag ska skulle köpa ett sånt därnt stort, ni vet ett från typ rusta eller classe som man ställer mitt på golvet och som absolut inte får övertäckas. Schnyggt.
//
Nu i helgen slits jag mellan två världar. S kommer hem, och vi skulle ju äta mer mat än vad som är hälsosamt och ha ett SATC-race. Nu har det dykt upp lite andra saker som gör att jag känner att jag borde ta mig till våran Kungliga Huvudstad över helgen. Vi får se, det är ju bara onsdag och det finns tid att tänka. Bra där!
//

Now that I found you



Födelsdagsfirande hela kvällen.
Drog med L och E för att handla allt som behövdes inför våran planerade födelesdagsmiddag med för karln. Tacomiddag, rödvinskos för alla utom mig och daimtårta och grädde.
Smarrigt.
Alla drog till Underbar för en irish coffee, karln tog sig till sitt tåg hem till Sverige och jag och mina bihålor drog på oss pyjamasen och kröp ner i sängen.
Det känns att jag har varit igång hela kvällen, kroppen skriker hjälp.

Vad karln fick av mig? Ha, ingenting. Det får han snällt vänta på tills jag varit hemma.
Som jag förövrigt är om typ 20 timmar, hur jäkla skönt som helst.

Konstigt nog så sitter jag med en klump i halsen och en ilande känsla i magen även fast jag har hatat den här karln mer än pesten de senaste veckorna.
Kalla mig toffel, kalla mig vad ni vill. Men han är nog min andra hälft ändå, trots allt.

Nu ska jag sova, eller försöka sova eftersom jag är ensam- så att det snart blir morgon!!

Sleep tight.

/S.

 


Tisdag.

God morgon. Jag har snoozat i en timme. Bra jobbigt säger jag, men är man dum får man skylla sig sig. Jag blir ju knappast mer utvilad för att ligga och vänta på att det ska börja pipa en gång i var tiondeminut än att gå upp från början. Dagens frukost är gjord, smoothie med hallon. Lite blåbär. Gott. Bättre än äggen igår.
//
Och idag ska jag jobba, sen ska jag iväg på ett litet "möte", och när jag kommer hem från det så förväntar jag mig att Greppo står i köket och lagar mat åt mig. Det enda jag vet vad det blir, är efterrätten. Greppo vägrar till och med handla på Sohlbergs för att de inte har Kesella Vanilj till våran efterrätt. Så hon handlar påvägen och när jag kommer hem hoppas jag att maten nästan är klar, vad det nu blir för något.
//
Så. Jobbet var det ja. Noll hungrig. Måste trycka i mig den där smoothin endå, annars dör jag efter en timme på jobbet.
//
I morron kommer bäste hem. Sändy anländer med en penicillinkur på svenskmark i morgon. Härligheter. Vi hade planerat en utgång, men vi sadlar om eftersom vi aldrig är omöjliga och nu har vi planerat att äta mat istället. SATC-race. Mat. u name it.

I got soul but I'm not a soldier

Måndag.
Har spenderat tre timmar hos olika doktorer. Vilket är vanligt här i Norge.
Satt hos legevakten som det heter här, typ akuten fast lite mindre akut och mer vårdcentralsfall. En efter en kom in och ta på sig kirurgmasker för att troligtvis inte smitta ner oss andra mindre sjuka med sin äckliga svininfluensa.
Det var lite läskigt. Folk satt och hostade tills dom spydde och vissa var tvungen att åka rullstol. Sedan skulle alla gå till andra dörren till vänster med den gula trekanten på.

Det tog ett tag innan jag fick se den dörren, eftersom min konsultation tog lite längre tid eftersom sköterskan behövde en "second opinon" som hon så fint sa. Serre, för en förkylning?
Den där andra dörren till vänster iallafall, skrämmande. En stor gul triangel och sjukt mycket text på den. Den symboliserade sjukdom. Hela dörren skrek ut sjukdom. Man vill inte gå in i genom den dörren frivilligt iaf, det skulle vara att skriva under sin dödsom.

Jag slapp undan den där dörren och fick istället komma in till Artur. Typ 120 år gammal doktor som troligtvis hade cyklat omkull för han hade massa skrapsår i ansiktet och i huvudet.
Men han lyssnade på mina lungor och konstaterade att jag inte hade bronkit, TACK för det.
Sedan petade han mig i näsan och kolla ner i min hals och sjukskrev mig veckan ut och gav mig pencillin.
Jag ska nu lyckas äta fyra piller om dagen. På fastande mage dessutom, lycka till.

På onsdag kommer jag till sweden.
Be ready.

/S.


Blodapelsin

Jag, har. Kommit hem. Första natten jag sovit hemma sen min norrlandstripp. Nu är jag hemma, dricker blodapelsin juice från Sicilien. Till det har jag ätit ägg som jag stekte tillsamman med chippotle. Men nu är det dags för nya tag, om en kvart väntar arbete. Så nu ska jag borsta tänderna och allt det där innan jag åker. Så.
//
L

RSS 2.0