Huvudsaken är ju en fin adress

I fredags trängde vi in oss, 5 laxar i en laxask på 44 kvm. Det såg ut som fan själv inne i den lilla lägenheten, men vi konstaterade ju ganska snart att vi hellre bor som packade sillar på en fin adress, än i ett stort hus utanför stan. Så, då får man helt enkelt ta sedeln dit man kommer.
//
I fredags var vi klar vid åtta tiden på kvällen med alla förberedelser, så då åkte vi direkt hem till det lokala italienska haket och åkt en mycket trevlig middag. När vi väl kom hem till laxasken så somnade i alla fall jag på stört. Lördagen började klockan sju med uppstigning och inräkning, efter det frukost för dom som önskade och klockan halv tio var vi åter på Modecenter. Hela dagen tillbringade vi där och när vi slutade hoppade jag och JR av på vägen och tog med oss japanskmat med oss hem, nu hade även den 5 laxen lämnat oss för att åka hem till det nordligare delarna av landet. Innan mat inköpet så var vi även hurtiga och gjorde, precis som våran käre vän Brittan Spears, Nacka Forum osäkert för en timme.
//
Idag har vi fortsatt att sålt sen packade vi ner, packade upp och städade innan vi lämnade staden bakom oss. Och om vi ska sammanfatta de två dagarna av försäljning så har vi slagit alla tidigare rekord, så det får ju anses som väldigt bra gjort av la familija. Vi visade vart skåpet skulle stå helt enkelt... ;)
//
Så. Nu väntar ännu en vecka av piss mycket arbete. Helgen ser ännu ut att vara lite ledig, men det kan vi ju snart ändra på om vi känner för det... Så. Det rullar kan man säga. Eller sammanfatta det hela med.
//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0