Ang. Dr. Martens.

Jag har ju som jag påpekat tidigare länge letat efter ett par Dr. Martens, men min storlek har alltid varit slut. Nu när jag googlade efter bilder på dessa skor så kom jag att tänka på en person, pappa. 
//
När jag var liten, det finns bilder från innan jag var ett år gammal, så hade jag Converseskor, sen under hela min uppväxt såg pappa till att jag hade ett par röda och ett par blåa Converse, själv gick han mest i Vans. men han hade själv också Converse ibland, dock inte så ofta. Däremot på vintrarna var det Dr. Martens som gällde, på somrarna hade han låga också ibland. Hur som helst, är det inte komiskt. Converse har jag fortfarande, mina Vans åkte i soporna nu efter sommaren då dom var mer trasiga än hela och jag har precis köpt ett par Dr. Martens. Snacka om att vara påverkad av sin barndom. Till nästa vår kan jag nästan lova att ett par nya Vans gör entré här på Hantverkargatan igen.
Jag har även försökt inbilla mig själv att jag VISST skulle kunna ha pappas Dr. Martens (han använder inte dessa skor längre, Vans kommer han dock förmodligen att gå i när han är 100 år också), men jag har väl mer eller mindre ofrivilligt insett att jag inte kan ha 42 eller 43:or. Det funkar inte, men ett par av hans skor är så fruktansvärt snygga att jag kreverar. Jag vill också ha ett par sånna!
De som jag såå gärna vill kunna ha...
//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0