Måndag igen.

Frukosten står på bordet framför mig och hånler, den börjar ta slut. Det betyder att hånleendet i yoghurten sitter i att jag måste gå och handla mat idag. Jag vill inte. Men hånleendet försvinner i samma stund som jag hotar med att slänga förpackningen i soporna och inte sortera, så att förpackningen inte får ett nytt liv. Då försvinner det där jävla leendet alla fall.

Igår. Satt jag och Greppo och fördrev våran tid på Waynes, åt varma mackor och jag drack te, medans Julia slog till på varm choklad med grädde. Och för Ems räkning kan jag meddela att hon fick så jävla mycket grädde, och för er som ine fattar något av grädden så kan jag säga att Em alltid ska ha "extra" mycket grädde".

Sen gick vi hem, jag la mig i soffan men förflyttade mig rätt snart till sängen, läste några kapitel i en bok, 14 år och till salu, innan jag somnade innan klockan 21 tror jag! Herregud, men sömnen har varit knapp den här helgen, så det behövdes. I lördags åkte vi ju från stan kvart i nio och igår kunde jag ju inte sova, vilket jag aldrig kan göra när jag har alkohol i kroppen. Min kropp kan inte slappna av, det slår aldrig fel och det absolut längsta som jag har mäktat att sova efter en krogkväll är halv 9, och då vaknade jag i chock. Det normala är mellan halv sju och åtta.

Veckan avslöjar inte för mycket. Plugg. Jobb. Jobb hela helgen också. Funderar på att ta ledigt från vanliga jobbet på fredag så jag kan sova långt på dan innan jag ska jobba natt. Men såna detaljer återstår att se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0