Känn ingen sorg för mig Gävleborg

Väskorna tre är packade, det är dock inte så illa som det låter då en väska innehåller kläder för en vecka framåt, en väska innehåller allt jag behöver för att kunna utföra mitt jobb och den tredje är bara min vanliga väska. Så. jag har tittat igenom kylskåpet lite snabbt så att jag skall slippa komma hem till en odör av ruttenhet, måste bara komma ihåg att slänga soporna innan jag sätter mig i bilen. Måste. Komma ihåg.
//
Nu sitter jag mest och väntar på att min skjuss skall komma, ska ju först ut till bygget som sagt. Jag vill ha kaffe, men orkar inte göra i ordning något, men jag antar även att om jag ska umgås med min käre mor nu så kommer vi att stanna på vartannat kaffehak hela vägen upp till Pajala.
//
Sen har vi ju ställt om tiden till vintertid nu, så jävla frustrerande när man inte vad vad som ställer om sig själv, min väggklocka ställer inte om sig själv, och jag ställer inte heller om den. Jag räknar bara en timme back när det är sommartid, för den visar alltid vintertid. Eller en gång fick Lina spel och ställde om den, då gick det åt helvete på en gång för jag fortsatte ju räkna en timme back. Men alla apples produkter verkar ställa om sig per automatik alla fall. Kan ju vara bra och veta, men min gamla iphone kunde spela mig ett spratt ibland och ställa om sig lite som den ville, men då handlade det bara om minuter, som om han sig finkorrigera själv ibland.
//
Idag börjar vårat äventyr norröver med en dejt och ett gymbesök hos syster. Så. Well well, snart är vi där. På söndag är jag hemma igen!
//
L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0