Ett kärt återseende.

Igår var dagen då Självaste Sixten Blixt dök upp från havets botten, ja hon har nog under det senaste tre månaderna utforskat havetsbotten mycket grundligt, och då snackar vi djupa hav, tänk er Titanic. Inte där Vasa sjönk, där bottnar man ju nästan. Hur som, inte ett livstecken har vi fått från denna självaste Blixt sen våren kom och tog henne med storm. Allt var frid och fröjd, sen en dag så var hon som bortblåst. Men säg den olycka som varar, igår kom hon med ett dunder och ett jäkla brak infarandes genom Ems dörr när jag satt och aktiverade flygplanet (dvs. Ems dator) för att lyssna på Brittan på youtube. I ena handen hade Sixten ett paket hallon och kesella vanilj, och alla inbitna Kollektivfans vet ju vad Kesella vanilj innebär för oss - kladdkaka! Så, alltså, i den andra handen var det en kladdkaka.

Vi åt under tystnad för att Em skulle se på vädret på tv4. Sen åkte vi hipp som happ ner på staden i Sixtens vita Clio, efter en stund slöt även Postmästare Wesslén till truppen, och även ännu lite senare kom Rösten Jennifer också. Så man kan säga att det var ett kärt återseende på flera fronter igår kväll.

Idag planeras en lugn dag i Kollektivet. Dock räknar jag med ett, eller flera, planeringssamtal med Em. För som alla vet är det ju i morron det smäller, på flera plan alltså. Vi ska slå klackarna och Conversen i taket, och hoppa på baren. Mr A (alltså inte jag) vill se oss från våran bästa sidan i morron natt när han anländer med tåget till staden, så vi har fått order om att stå uppställda utanför McDonalds 01:50. So far so good.



Lina och Alex



Ems och Greppo



Sandra och Ems.



Josse, Ems och Alex i Sandys bar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0