Jag fortsätter.

Idag är Em min hackkyckling.

Visste ni exempelvis att Ems vart gift en gång i tiden? I typ 5 år var hon gift med en muslim. Mus lim. Jaja, hur som. Hon berättade igår hur det gick till när det var dags för skiljsmässa, hon hade precis börjat på Högskolan när det var ett faktum, alla äktenskap håller faktiskt inte för alltid, även om alla hundratusentals människor som är så jävla dumma i huvudet och gifter sig, verkar tro det. Det är fan bättre att lägga alla de pengarna som ett bröllopp kostar på vinnare i ett lopp, typ V75. Chansen att vinna är förmodligen större än att äktenskapet håller, och jävlar va pengar det kan bli där, om man sattsar på rätt kandidat. I loppet alltså.

Hur som. Där kan vi nog också snacka ångest, förmodligen kändes det som om hon blev överkörd av en bulldozer också, förmodligen kan man nog säga att Em inte var att leka med då. Hon berättade dock vad som fick henne på fötter igen - hon och K (som inte vill figurera i bloggen) var ute och söp skallen i bitar i ett halvår, sen träffade hon rättsläkaren. Och alla som är bördiga från Gävle (och i våran ålder) kan nog lista ut vem rättsläkarn är. Om ni använder hjärncellerna ni inte trodde att ni hade, och tänker till så vet ni nog vem det är.

Så, även om hon super skallen i bitar fortfarande varenda helg, så är det inte för att hon sörjer sitt demolerade föredetta äktenskap. Nej, nu försöker hon bara bli av med ångesten, fast det har ju visat sig att den bara blir större dagen efter.

Kommentarer
Postat av: em

du menar idag och alla andra dagar.... jag är jämt din hackkyckling, men det är okej....

2009-08-20 @ 13:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0